Racionalen in varen nakup avtomobila

V Avtogramu ponujamo racionalno in varno alternativo nakupu novega avtomobila. Ponujamo brezhibna, večinoma mlajša rabljena vozila srednjega in višjega cenovnega razreda.

Loading...

Po preteku dogovorjenega obdobja se vozila licitacijsko odprodajo. Z nabavo pri uglednih mednarodnih korporacijah pridobimo podatke o zgodovini vzdrževanja, natančen opis stanja in prevoženih kilometrov vozila ter predvsem verodostojnost predstavljenih podatkov.

Izvor ponudbe naših rabljenih vozil so ugledne mednarodne korporacije, upravljalci voznih parkov večjih evropskih podjetij. Omenjene korporacije skrbijo za vozne parke večjih podjetij, za financiranje (običajno leasing), redno vzdrževanje in servisiranje, s čimer zaščitijo vrednost vozil.

  • Vsi avtomobili so globinsko kemično očiščeni in dezinficirani.

  • Vozila nabavljamo na različnih evropskih trgih, največ iz Nemčije, Francije in Luksemburga.

  • Vsak avtomobil prestane skrben, neodvisen pregled AMZS strokovnjakov s testno vožnjo ter dodatno kratko tesno vožnjo strokovnjaka iz Avtogram osebja.

Mudimo stalno ponudbo 30 do 40 rabljenih avtomobilov. Nismo veliki vendar prav zato zagotavljamo kakovost prav vsakega našega avtomobila in prijazno besedo in nasvet vsakemu obiskovalcu. Dobrodošli!

PREVERI PONUDBO VSEH VOZIL

Garantiramo varen nakup rabljenega avtomobila

EKSKLUZIVNO V SLOVENIJI

S 1. februarjem 2018 je DEKRA SE pod svoje okrilje dodala na zemljevid držav članic tudi Slovenijo. DEKRA Avtomobili Slovenija na trg vstopa z ekskluzivnim partnerstvom z AMZS d. d. in bo v Sloveniji delovala na področju neodvisne cenilne službe, certificiranja rabljenih vozil ter na področju meroslovja (umerjanje servisnih delavnic).

dekra