Prodaja strokovno pregledanih rabljenih vozil vseh znamk

Prodaja rabljenih vozil je v zadnjih nekaj letih opazno narasla, k čemer pripomoreta ugodnejše cene rabljenih avtomobilov različnih znamk in odlično razmerje med ceno in kvaliteto. Velika večina vozil na trgu je namreč v odličnem stanju oziroma so zelo dobro ohranjena. Zahvaljujoč pestri ponudbi na trgu vsak posameznih najde primernega zase in ob tem še prihrani. Podjetje Avtogram je nastalo na podlagi glasnejše debate med prijatelji in ker je retorično vprašanje za nas postalo izziv, imamo danes jasno vizijo – biti najboljši med ponudniki na trgu. S tem razlogom smo odprli salon kakovostnih rabljenih vozil v Ljubljani, v katerem našim strankam nudimo možnost varnega nakupa. Poleg odlične ponudbe vzdrževanih in odlično ohranjenih rabljenih vozil za zadovoljstvo strank skrbimo tudi z usposobljenimi servisnimi storitvami ter jamstvo in garancijo na rabljeno vozilo, s katero se zavezujemo, da bo vozilo iz naše prodaje delovalo še dolgo časa. Ob obisku našega salona vas bo z nasmehom na obrazu in s prijazno, toplo besedo sprejel naš usposobljen prodajni svetovalec, ki vam bo predstavil ponudbo in vam svetoval pri nakupu glede na vaše potrebe, zahteve, pričakovanja in različne možnosti, ki so vam na voljo. Z velikim veseljem vam bo ponudil najboljšo možno rešitev, zato bo vaša pot do avtomobila želene znamke potekala hitro in brez zapletov. Pri nas lahko na enem mestu uredite vse, od nakupa, do registracije. Naš prodajni strokovnjak vam bo prav tako predstavil različne možnosti financiranja rabljenega vozila, ki bodo v celoti prilagojene vam. V kolikor se boste odločili za prodajo starega vozila, vam bomo ponudili tudi možnost odkupa po pošteni tržni vrednosti. Ker želimo, da bi v vožnji kar se da uživali, tako po nakupu, kot tudi nekaj let kasneje, bomo poskrbeli za oskrbo, podporo in nasvete, s katerimi se vam užitek v vožnji ne bo izmuznil. Čeprav smo majhna ekipa, imamo veliko znanja in izkušenj, predvsem pa smo delavni, pošteni, odgovorni in profesionalni, zato verjamemo, da smo najboljša izbira za nakup rabljenega avtomobila.

Zakaj bi izbrali naše storitve?

Našo ekipo sestavljamo somišljeniki enakih vrednot, ki želimo postaviti nove standarde na trgu rabljenih vozil. Želimo si zadovoljstva tako v ekipi, kot tudi med našimi strankami. V salonu v Ljubljani boste tako vedno naleteli na prijazno strokovno osebje, ki vam bo ponudilo možnost ugodnega financiranja in zavarovanja ter garantirano podporo od nakupa naprej. Čeprav vam še ne nudimo največje ponudbe rabljenih avtomobilov v Sloveniji, boste med našimi oglasi vedno našli 30 – 40 brezhibnih in odlično ohranjenih vozil različnih znamk, pri čemer gre večinoma za mlajša vozila višjega in srednjega cenovnega razreda, ki prihajajo iz različnih evropskih trgov, med drugim tudi iz Nemčije, Francije in Luksemburga. Naša ponudba tako ni največja, je pa vsekakor kvalitetna. Vsako naše vozilo ima dokazljivo zgodovino vzdrževanja vozila in s tem zagotovljeno realno stanje prevoženih kilometrov, saj nabavljamo izključno vozila z znano servisno zgodovino in s tem zagotovljenim stanjem prevoženih kilometrov. Nabavljamo jih od znanih, stalnih dobaviteljev. V veliki večini so to mednarodne leasing korporacije, ki avtomobile dajejo v poslovni najem podjetjem. V najemni pogodbi je zajeto tudi polno servisno vzdrževanje vozil, uporabnik pa jih je obvezan pripeljati na redni servisni pregled. Preko neodvisne institucije Leasing podjetje pred prodajo vozilo skrbno pregleda in poda poročilo o servisnem vzdrževanju. Le tako smo lahko popolnoma prepričani v stanje in verodostojnost podatkov, zato osebno jamčimo, da pri nas kupujete vzdrževan avto oziroma vzdrževano rabljeno motorno vozilo.

Prodaja rabljenih vozil Garancija na rabljeno vozilo

Se sprašujete, ali je nakup rabljenega vozila pravi odgovor za vas?

Avtomobil ali motorno kolo sta danes praktično nuja za vsakogar in če le malo bolje pomislimo, hitro uvidimo, da se nakup rabljenega vozila splača, ne glede na to, ali gre za družino ali zgolj za posameznika. »Rabljeno« nikakor ne pomeni slabe kvalitete, le s pomočjo prodajalca morate ugotoviti, kaj vam odgovarja in tako poiskati najboljšo rešitev za naslednjih nekaj let. Vabimo vas v Salon rabljenih vozil v Ljubljani, v katerem stranka vedno ve, kaj kupuje, kjer je nakup enostaven, kjer so prodajalci ponosni na svoje blago in kjer je vsakomur jasno kaj smo obljubili. Samo za vas skrbno izbiramo in pripravljamo avtomobile, za katere ne boste mogli verjeti, da pravzaprav niso novi. Ekipa Avtograma se zaveda, da avto ni le sredstvo, ki nas s točke A pripelje na točko B, temveč je mnogo več, zato je potreben skrben izbor, pri katerem vam bo pomagal prodajalec z večletnimi izkušnjami. Poiščite želeni model in znamko, ki vas bo popeljala na nova doživetja. Izbirajte modro in varno!