Rabljena vozila, ki so videti kot nova

Rabljena vozila iz naših oglasov in razstavnega salona v Ljubljani so brezhibna, večinoma mlajša. Izhajajo iz srednjega in višjega cenovnega razreda in kar je še pomembneje – videti so kot nova! Danes si življenja brez avtomobila praktično ne predstavljamo več. Z njim se v prostem času radi odpeljemo na kakšen izlet, včasih na daljše potovanje, vsakodnevno pa ga uporabljamo za prevoz na delo in za opravila, kot je nakupovanje. Vsakdo se v svojem življenju prej ali slej sreča s potrebo po nakupu vozila in takrat se je iz različnih racionalnih razlogov najbolj smotrno odločiti za rabljeno vozilo. V podjetju Avtogram smo se za prodajo rabljenih vozil odločili na podlagi debate med prijatelji o tem, ali je v Sloveniji sploh možno prodajati rabljena vozila transparentno, pošteno in pri tem preživeti? Izziv smo sprejeli, na kar smo danes izjemno ponosni. Strnili smo svoje navdušenje nad avtomobili, znanje, izkušnje, prijateljske vezi, sredstva in pogum ter odprli salon kakovostnih rabljenih vozil v Ljubljani. Danes našim strankam ponujamo skoraj nova, rabljena vozila vseh znamk in z velikim številom prednosti. Stranka je pri nas pomirjena, saj ve, da je sprejela dobro odločitev, ko se je odločila za vozilo iz našega oglasa. Dejstvo je, da čisto vsako vozilo, še preden se pojavi med našimi oglasi, prestane obsežne preglede s strani neodvisnih AMZS strokovnjakov in ima opravljeno testno vožnjo. Strokovno se pregleda delovanje motorja, tesnost na kritičnih mestih, delovanje elektronskih sistemov, gretja, klime in prezračevanja, podvozja in odstopanja pri zračnosti sestavnih delov. Okvarjene ali prekomerno obrabljene dele zamenjamo, posebno skrb pa posvetimo stanju zavornega sistema. V naši bazi imamo vedno na voljo 30 do 40 brezhibno delujočih in pregledanih rabljenih vozil, ki čakajo svoje nove lastnike. Da je nakup pri nas prijetnejši, poskrbijo ugodne cene in možnost odkupa vašega starega vozila, ki ga odkupimo po pošteni tržni vrednosti, vas pa tako razbremenimo vseh skrbi.

Rabljena vozila

Zakaj se odločiti za nakup rabljenega vozila namesto novega?

Najpogostejši razlog za nakup odlično ohranjenega in brezhibno delujočega rabljenega vozila je njegova cena, ki je v primerjavi z novimi avtomobili bistveno nižja. Ker so razlike v ceni tako velike, imamo možnost, da se ozremo tudi za večjimi in bolj zmogljivimi vozili. Ali ste vedeli, da novi jekleni konjički svojo začetno vrednost izgubijo že v prvem letu po nakupu? Izguba znaša približno 20 – 30%, v nekaterih primerih pa celo več odstotkov nakupne vrednosti. Pri rabljenih vozilih je izguba vrednosti bistveno manjša. Vsakdo, ki si ogleduje oglas z rabljenim vozilom, hitro pomisli tudi na bolj sprejemljivo ceno zavarovanja (pri novih jeklenih konjičkih je znesek izjemno visok). Čeprav pri izbiri najprimernejšega rabljenega vozila zase ne moremo izbrati dodatne opreme in želenih dodatkov, pa lahko v bogati ponudbi najdemo prav tisto, kar od avta pravzaprav pričakujemo, vključno z redkejšimi modeli in paketi opreme, ki ni več v prodaji. V podjetju Avtogram se zavedamo, da v zadnjih letih povpraševanje po rabljenih avtih narašča, saj je mogoče za enak znesek, ki bi ga odšteli za novo vozilo, kupiti rabljen avto precej boljše kakovosti in višjega cenovnega razreda. S tem razlogom želimo biti drugačni od ostalih ponudnikov na trgu. Smo manjša ekipa, pa vendar nas močno povezujejo skupne vrednote poštenja, odgovornosti in profesionalnost. Veliko znanja, izkušenj in delavnost nam dajejo potrebno samozavest za uspeh. Med našimi oglasi boste zato našli le racionalno in varno alternativo nakupu novega avtomobila.

Cene rabljenih avtomobilov

Prodajalci, na katere se lahko zanesete!

Užitek v vožnji je neprecenljiv, vendar pa je za ta užitek potreben avto, na katerega se lahko kadarkoli zanesemo. Morebitne napake in okvare nam hitro pokvarijo dan in načrte, še posebej, če smo nakup opravili šele pred kratkim. Na rabljenih vozilih iz naših oglasov dolgo ne boste našli ničesar, razen užitka v vožnji, ki smo ga na testni vožnji doživeli tudi sami in smo v njem neizmerno uživali. Ker želimo, da enako občutite tudi vi in da ste ob vsem tem povsem brez skrbi, vam zagotavljamo mesečno garancijo ter po vaši želji tudi podaljšano garancijsko jamstvo. V kakovost svojih vozil 100% verjamemo, zato vam garantiramo, da bomo stali za vsakim in popolnoma brezplačno odpravili morebitne šibke člene. Ko nas obiščete v salonu ali nas kontaktirate preko telefona, si dovolite biti radovedni. Povprašajte nas po prejšnjem lastniku, morebitnih nesrečah in popravilih, saj poznamo celotno zgodovino avtomobilov iz našega salona. Le tako smo lahko popolnoma prepričani v stanje in verodostojnost podatkov in zato osebno jamčimo, da pri nas kupujete vzdrževan avto.