Od kod izvira AVTOGRAM?

Avtogram je rezultat glasnejše debate prijateljev o etiki prodaje rabljenih vozil v Sloveniji, enkrat pomladi 2015. Retorično vprašanje je postalo izziv.

Je v Sloveniji sploh možno prodajati rabljena vozila transparentno, pošteno in preživeti? Si upaš? Izziv smo sprejeli.

Strnili smo svoje avtomobilsko navdušenje, znanje, izkušnje, prijateljske vezi, sredstva in pogum ter odprli SALON KAKOVOSTNIH VOZIL AVTOGRAM v Ljubljani.

Salon rabljenih vozil, v katerem stranka vedno ve, kaj kupuje, kjer je nakup vozila enostaven in kjer so prodajalci ponosni na svoje blago in kjer je vsakomur jasno kaj smo obljubili.

Imamo jasno vizijo – biti najboljši! Verjamemo, da nam bo uspelo, in v tem nismo sami. Najprej so nas spoznali prijatelji, z novimi kupci pa je tudi prijateljev vedno več. Odzivi nam govorijo, da je pot prava.

Ekipa z jasno vizijo

Smo majhna ekipa. Povezujejo nas skupne vrednote poštenja, odgovornosti in profesionalnost. Veliko znanja, izkušenj in delavnost nam dajejo potrebno samozavest za uspeh. Vemo, da je to tek na dolge proge, a prvi dolgi in najtežji koraki – in kilometri – so že za nami.

BOJAN

Ustanovitelj, direktor

»Avtogram sem ustanovil, da bi se imeli lepo. Zastavljen plan je zadovoljstvo in nasmeh ekipe in naših strank. Ostali uspehi, na katere smo že ponosni, so logična posledica.«

Več o meni

MILAN

PRODAJA

»Zadovoljne stranke, sproščeno delovno okolje in vrednote, s katerimi se lahko poistovetim – to so le trije izmed mnogih razlogov, zaradi katerih sem z veseljem del ekipe Avtogram.«

Več o meni

ACO

PRIPRAVA VOZIL

»Pravijo, da lepota prihaja od znotraj. Pri meni je to moja delavnica. 🙂 Lepo je biti del take ekipe!«

Več o meni