Odkup rabljenih vozil vseh znamk nudimo tudi v podjetju Avtogram, v katerem se v prvi vrsti ukvarjamo s prodajo rabljenih avtomobilov. Ker pa želimo našim strankam omogočiti kar se da hitro in komfortno menjavo vozila in jih tako razbremeniti skrbi, povezanih s prodajo, smo se odločili, da bomo v sklopu storitev ponudili tudi možnost odkupa. Pri tem bomo vaše staro vozilo pregledali in odkupili po pošteni tržni vrednosti. Na tak način vam omogočimo, da se s svojim starim avtomobilom elegantno pripeljete po novega, ga pri nas registrirate in zavarujete, starega pa prepustite nam. Za pregled bo poskrbela strokovno usposobljena ekipa, ki bo na podlagi dejanskega stanja vozila, prevoženih kilometrov, servisne knjižice, nekaramboliranosti ter leta izdelave določila primerno odkupno vrednost. Cenitev bomo opravili na sedežu podjetja v Ljubljani, po opravljeni cenitvi pa se lahko odločite bodisi za prodajo bodisi za menjavo starega za novo. Naši strokovnjaki vam bodo z velikim veseljem svetovali v zvezi s prodajo vašega rabljenega avtomobila. Ker gre za eno najbolj ugodnih rešitev, se naše stranke velikokrat odločajo za menjavo starega za novo, prav tako pa je naša prednost, da po realnih cenah odkupujemo različne znamke vozil. Z velikim veseljem vam bomo predstavili tudi možnost hitrega, enostavnega in ugodnega financiranja. Nudimo možnost zanesljivega leasinga uglednih leasing hiš ali financiranja s bančnim kreditom. V podjetju Avtogram smo pooblaščeni posredniki za sklepanje leasinga za SKB Leasing, Summit leasing in Gorenjska banka Leasing. Pooblaščeni smo tudi za ponudbo ugodnih hitrih kreditov banke Sberbank d.d., ki so, v primeru kreditne sposobnosti stranke, odobreni že v nekaj urah. V kolikor bi želeli opraviti vse na enem mestu, potem smo pravi naslov za vas. V sodelovanju z AMZS vam v našem salonu nudimo storitve registracije, tehničnega pregleda, zavarovanja vozila ter vse druge storitve in dodatno opremo za varno in legalno uporabo vašega vozila, vključno z možnostjo nakupa cestne vinjete.

Odkup rabljenih vozil

Zakaj nam zaupati pri odkupu vozila?

V ekipi podjetja Avtogram se zavedamo, da želite za svoje staro vozilo primerno plačilo, zato je postopek odkupa pri nas enostaven, hiter in pošten. Prodaja rabljenega avtomobila velikokrat ni enostavna, za mnoge je celo težavna in zamudna, saj se je tekom postopka potrebno srečati z osebami, ki jih ne poznamo. Običajno odkupna cena ne ostane takšna, kot smo si jo zamislili pred prodajo, zato smo na koncu zelo razočarani. Da bi vam prihranili skrbi in predvsem čas, bomo poskrbeli, da boste pri nas s postopkom odkupa vozila zadovoljni in navdušeni nad predlagano ceno. Še preden se boste odločili za odkup vozila z naše strani, vam bo naša ekipa natančno predstavila celoten postopek, zato bo prodaja za vas enostavna in prijetna. Največkrat celoten postopek traja zgolj 30 minut, medtem ko se lahko s prodajo rabljenega avtomobila neuspešno ukvarjamo več dni ali celo mesecev. Če je prišel čas za menjavo vašega jeklenega konjička ali pa ste se preprosto naveličali svojega prevoznega sredstva, si oglejte oglase z rabljenimi vozili iz podjetja Avtogram. V naši ponudbi boste vedno našli le rabljena vozila z znano servisno zgodovino, saj smo s tem popolnoma prepričani v stanje in verodostojnost podatkov, zato lahko osebno jamčimo, da kupujete vzdrževan avto z realnim številom prevoženih kilometrov. Ponujamo vam kvaliteten izbor vozil, na katerih boste težko našli sledove uporabe, cena pa bo seveda občutno nižja kot pri novem vozilu.

Od česa je odvisna odkupna cena?

Omenili smo že, da primerno odkupno vrednost določimo na podlagi dejanskega stanja vozila, prevoženih kilometrov, servisne knjižice, nekaramboliranosti ter leta izdelave. Odkupna cena je odvisna tudi od modela, ohranjenosti in povpraševanja na slovenskem trgu. Odsluženih avtomobilov za razgradnjo in rabljenih vozil za rezervne dele pri nas ne odkupujemo. Se sprašujete, kako ob nakupu novega vaše staro vozilo spraviti v promet brez izgubljanja časa s potencialnimi kupci, ki se ob koncu izkažejo za neresne ter brez pogajanj in dokumentacij, na katere se ne spoznate? V našem salonu v Ljubljani ali na naši spletni strani si med oglasi izberite vaše novo vozilo, mi pa bomo z odkupom poskrbeli za starega. Storitve vedno prilagodimo potrebam strank in namesto vas uredimo vse formalnosti, zato pri cenitvi ne bo prišlo do neprijetnih presenečenj. Naj vas ob nakupu novega ne skrbi prodaja vašega starega avtomobila, saj so čas in tudi živci dragoceni. Avtogram sestavlja ekipa marljivih in strokovno usposobljenih sodelavcev z jasno vizijo, ki želi slovenskemu trgu ponuditi le najboljša, povsem brezhibna rabljena vozila, katerih izvor so ugledne mednarodne korporacije, upravljalci voznih parkov in večja evropska podjetja. Vsakemu obiskovalcu bomo ponudili prijazno besedo in nasvet!

Prodaja rabljenih avtomobilov